Onze diensten

Badkamer en toilet verbouwen

Door uw badkamer of toilet te vernieuwen ontstaat er een ruimte in uw huis waar u elke dag zult van genieten. Wij verzorgen de verbouwing van A tot Z voor u en denken graag met u mee.

Ramen, deuren of kozijnen plaatsen

Wij leveren en plaatsen ramen, deuren en kozijnen, zowel van hout als kunststof kozijnen. Wij meten graag vrijblijvend uw kozijnen of deuren in, bespreken de vele mogelijkheden en geven u een goed advies.

Dakkapel plaatsen

Uw woning van een dakkapel voorzien brengt interessante voordelen met zich mee. Zo creëert u meer woonruimte om bijvoorbeeld een extra hobbyruimte of slaapkamer te realiseren. Een dakkapel kan op diverse wijze worden uitgevoerd, vraag vrijblijvend welke oplossing het beste bij uw woning past.

Dakraam plaatsen

Door een dakvenster te plaatsen maakt u een ruimte met meer daglichtinval, wat er voor zorgt dat juist ook die ruimte deel uit gaat maken van uw woning.

Elektriciteit en water aan- of verleggen

Ook voor kleinere installatie werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres.

Isoleren van wanden, daken en plafonds

Uw leefomgeving moet warm en comfortabel zijn, dat ontstaat door uw huis goed te isoleren. Isoleren kan op verschillende manieren en dient zorgvuldig te gebeuren. Door te isoleren bespaart u in de meeste gevallen ook nog eens in de stookkosten.

Garages en tuinhuisjes

Wij leveren en plaatsen alle type standaard tuinhuisjes. Uiteraard maken wij zelf ook veranda’s, overkappingen en garages. Het voordeel daarvan is dat wij al uw wensen kunnen voorzien en een garage of tuinhuis kunnen realiseren naar uw zin.

Ruimtes opnieuw indelen doormiddel van wanden plaatsen

Als u beschikt over voldoende ruimte, maar meerdere compartimenten wil realiseren is het plaatsen van scheidingswanden een juiste oplossing. Of het nu gaat om een slaapkamer of een kantoorruimte, voor alles is een passende oplossing. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Erfscheidingen

Wij plaatsen hekwerk en schuttingen om uw terrein af te schermen. Schuttingen zijn er in veel verschillende soorten hout of metselwerk.

Kap- zaag en kloof werk

Ook verzorgen wij graag voor u het zaag- en kloof werk aan uw groenvoorzieningen.

Timmerwerk

Ons vak is erg veelzijdig. Wij verzorgen alle voorkomende onderhouds- en timmerwerkzaamheden.

Aan- of opbouw aan uw woning

Met een uitbouw of een opbouw creëert u extra ruimte in uw woning of bedrijfspand.

*Staat uw klus hier niet tussen? Geen zorgen, Neem contact met ons op.